neděle 12. června 2022

Rozkvetlé Mírové náměstí.


 Rozkvetlé Mírové náměstí v Broumově bývá středem pozornosti nejen pro fotografy, ale i pro obdivovatele různých květin, které tvoří střed náměstí. Zásluhou technických služeb se daří zpestřit a zpříjemnit posezení na lavičkách po celém obvodu náměstí. Tak jako tomu bylo i v minulých letech po okrajích budou ještě rozkvetlé lilie, které doplní celou výzdobu.












10 komentářů:

  1. Moc hezké to na náměstí máte. U nás je náměstí celé dlážděné, ale máme tam sloupy a stojany s květinami. Přeji Ti krásné dny ve zdraví

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to obdobné, pouze po okrajích jsou vysázeny stromy.

      Vymazat
  2. Máte to u vás pěkné. Zahradníci se činí i v jiných městech, dokonce i na vesnici to dorazilo. U nás máme takové místo, které postupně rozkvétá, radost pohledět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou místa, kde jsou vyhlašovány soutěže o nejhezčí náměstí.

      Vymazat
  3. To je moc pěkné, oni to teď tak ve městech vysazují a dokonce i na vesnicích. I u nás máme jedno takové místo. Kytičky postupně rozkvétají a vydrží to tak až do podzimu.

    OdpovědětVymazat
  4. V Broumově, ve vašem regionu, jsem nikdy nebyla, máme to hodně od ruky, ale o Broumovském klášteře povědomí máme. Je hezké, že se dbá na tuto květinovou výzdobu, u nás ve městě je květin také hodně, tak přeji, ať vám to tam kvete! ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné náměstí. Musí to být krásný když rozkvetou lilie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě minulý týden lilie rozkvetly, a je to krása. zatím jsem se tam nedostal.

      Vymazat
  6. U nás v Jeseníku jsou také pokusy s krásou květin.

    OdpovědětVymazat