neděle 1. srpna 2021

Pokračování ze dne otevřených dveří v areálu VEBA Olivětín 2017.

 








































                                        Po kliknutí myší na obrázek se zobrazí ve větším rozlišení    


6 komentářů:

  1. Další Tvé fotografie potěšily mé oko kdysi vyučené textilačky. Obdivuji tu krásnu látek, designu, damašek... na povlečení ideální. Kampak se to všechno prodává, že u nás v obchodech máme jen příšerné povlečení z Asie, které mnohdy ani nemá zapínání, ale je jen přehnuté a ještě tak křivě ušité, že se to nedá ani vyžehlit a kroutí se to až hrůza. Kvalita se zřejmě vyváží jinam a my máme v obchodech samý šunt, kde prodavač kdekoho přesvědčuje, že je to bavlna a při tom po omaku i pohledu poznám, že látka neviděla bavlnu ani z letadla. Potěšil mě pohled na ty nádherné látky. Díky za zajímavou podívanou při kterých vzpomínám i na mládí....Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty směřující jak na tuzemské, tak na zahraniční trhy – zejména do zemí západní a centrální Afriky.
    Podnik má tady i vlastní prodejnu.

    OdpovědětVymazat
  3. Od dětství mám blízko k látkám, maminka mě k šití vedla a tak jsem se naučila poznat látky. Metráž aby ve městě pohledal, ale zase nevím, kolik lidí dnes doma šije a hodně se kupuje na netu. Ráda jsem se podívala na krásné látky a také na blogu něco připravím o látkách a materiálech. Jára má pravdu, že u nás tu naši výrobu ubíjí konkurence levného textilu z Asie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo rozumí látkám a takovým výrobkům, které tady ukazuji, tak pro něj je to potěšením. Ani se nedivím, že výrobky z Asie nejsou tak kvalitní, ale pro náš trh je to ovlivněno cenou. Naše výrobky se dají koupit Damašek Atlas Gradl bílý - vzor . Kč 348,00 Kč / 1 m. Dále to jsou i v jiných barvách, cenách a desénech.

      Vymazat
  4. Ještěže podnik přežil to tsunami levné asijské produkce, jinak by tu za chvíli nebylo nic jiného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se podnik drží a musíme věřit, že to bude i dál, protože pro tuto oblast by to byla katastrofa.

      Vymazat